9 éves a Nagyváradi ERA Park: Andra koncert és egy szuper játék, ahol egy iPhone-t nyerhetsz!

9 éves a Nagyváradi ERA Park: Andra koncert és egy szuper játék, ahol egy iPhone-t nyerhetsz!
Mi szeretünk nyerni, mi szeretünk szórakozni, és igen: ezen a héten leszünk 9 évesek!

A Nagyváradi ERA Park március 11-én ünnepli születésnapját, így aztán ez a hétvége igazi fesztivál lesz, ahol a meglepetések jó zenével és egy szuper nyereményjátékkal ötvöződnek.

Szórakozás mindenkinek

Március 9-én, pénteken, 16.30 és 19.30 óra között, az ERA Park minden barátját meghívjuk a komplexum termeibe egy élő szobrokkal és óriásbábokkal teli érdekes világba.

Szombaton a szórakozás átköltözik a parkolóba, ahol 16,15 órától színpadra lép a West együttes. Öltözzetek fel jól, mert bár a show forrónak igérkezik, eltart egy ideig! 17 órától a közkedvelt Andra hozza el a tavaszt a váradiak lelkébe, akinek egyedülálló, izgalmas előadásában jól ismert dalok, de újak is felcsendülnek majd.
A vasárnap a gyerekeknek szól. A kicsiket 11 órától a rendezvényterembe hívják a Piroska és a jó farkas címú színi előadásra, 12 órától pedig a kupola alá, ahol mega bulit tartanak tortával, animációval, és a kicsik fantáziáját, intelligenciáját megmozgató, a viselkedésüket fejlesztő műhelyekkel.

Nyerj egy iPhone-t!

Szintén vasárnap, 12.45 és 13 óra között, a kupola alatt tartják meg a tombolasorsolást, melynek keretében mindenki, aki egy nappal azelőtt kétszer, legalább 50 lejért vásárolt egy-egy külön nyugtára az ERA Park két különböző üzletében, nyerhet egy iPhone 8 Plus telefont!
Fontos megjegyezni, hogy március 10-én, szombaton 10 és 22 óra között kell vásárolniuk a tombola résztvevőinek az ERA Park üzleteiben, az eljárás pedig egyszerű. Ki kell tölteniük a szelvényt, ami megtalálható lesz a komplexum minden üzletében, majd el kell azt helyezniük az erre a célra előkészített urnába. További részletekért ne felejtsék elolvasni a kampány szabályzatát az era-oradea.ro honlapon!

Természetesen a részvétel minden fenti eseményen ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt ünnepelhessünk! Mert nekünk számít.

(Fizetett hirdetés: H 985704)

Címkék: ,