5700 lej értékben rendelt jegyeket a sanghaji Disneylandbe apja mobilján egy kínai kisfiú

Akt.:
5700 lej értékben rendelt jegyeket a sanghaji Disneylandbe apja mobilján egy kínai kisfiú
Apja telefonjával vásárolt 20 jegyet több mint 5700 lej értékű jüanért egy hétéves kínai kisfiú a hamarosan megnyíló sanghaji Disneylandbe – számolt be a helyi média pénteken.

Az apa, aki tehetős üzletember, a lapnak elmondta, váratlanul érte a közel 10 ezer jüanos számla, ám nem büntette meg a kisfiút. A családfő amellett, hogy vállalta a számla kiegyenlítését, szeretne a többi gyerek szüleinek is jegyet venni, hogy elkísérhessék a kicsiket.
Az online fizetéshez a kisfiúnak bonyolult lépéseket kellett követnie, közben apja személyes adatait is meg kellett adnia.

A férfi a számla másolatát közzétette az interneten azzal a kísérő szöveggel, hogy nagyon boldogok, “amiért a gyerek megtanulja, milyen (jó érzés) megosztani dolgokat másokkal”.
Az internezők közül sokan felháborodtak, az apát kivagyisággal, gazdagsága fitogtatásával vádolták.

A kínai szárazföld első Disney-parkjának júniusi megnyitását hatalmas várakozás előzi meg. Miután e héten megkezdték a jegyek értékesítését, az első napra az első 5 percben elkelt valamennyi belépő.
Egy hétvégi jegy ára 499 jüan (300 lej), de az óriási kereslet miatt az üzérek ennek nyolcszorosáért is kínálnak belépőt az interneten.
A Shanghai Disney Resort építkezései 2011-ben kezdtek. Beruházói és üzemeltetői a gigászi szórakoztató komplexumba évente 10 millió látogatót várnak, más becslések szerint akár 16 millióan is felkereshetik a parkot.

A Shanghai Disneyland promóciós videója: