Gyászhírek, 2019. november 6.

Akt.:
Gyászhírek, 2019. november 6.
Megtört szívvel veszünk búcsút a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, KISS ERZSÉBETTŐL (Szentjobb), aki életének a 73. évében csendesen megpihent. Temetése november 06-án 14 órakor esz a szentjobbi katolikus kápolnából. Akit őriz a szívünk, nem hal meg soha, Kit lelkünkben látunk, nem megy el soha. Fáradt lelke Szűz Mária tenyerén pihen, Véget ért a hosszú út, az életének az útja, Elmentél tőlünk egy hosszú útra. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön a pihenésed felett! Örökké gyászolják szerető fiai, István és Tibor, menyei, Margaréta és Mária, unokái, István és felesége, Renáta, Beáta és férje, Róbert, Tibor és Róbert.

 

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik egy vigasztaló szóval, gondolattal, imával, virággal, részvétükkel mellettünk álltak szerettünk, FÜLÖP JENŐ utolsó földi útján. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk az oly szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. TÓTH ZOLTÁNRA halálának hatodik évfordulóján. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Szívünkből soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett SZILÁGYI BÉLÁRA (BÉLUSRA) halálának 4. évfordulóján. Szívünkben őrizzük drága emlékedet, nyugodj békében! Felesége, fia és családja és az egész család.

*

Fájó szívvel emlékezem férjemre, BACSÓ MIHÁLYRA (volt gálospetri lakos), aki hat hónapja nincs köztünk. Bánatos felesége, Juci.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki ősztájtársunknak KUN BRIGITTÁNAK szeretett édesapja elhunyta miatt. Az Ady Endre Líceum XII. A osztálya.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki KUN BRIGITTÁNAK és családjának a szeretett apa és férj elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Az Ady Endre Líceum XII. osztályának osztályfőnöke és szülői közössége.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FARKAS FERENC, szeretett édesapánk, 2019. november 4-én elhunyt. Temetése 2019. november 6-án 12 órakor a Steinberger kápolnában. Búcsúzik tőle fiai, unokája, menyei.

*

Megrendült lélekkel, mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, DIENES IRÉNKE életének 84. évében rövid betegség után elhunyt. Temetése november 8-án, pénteken, 15 órakor a Biharpüspöki temetőből. Gyászolja lánya, Gyöngyi, unokája, Tünde, unokaveje, Misi és annak családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, testvér, barát és kolléga, MIHÁLY ZOLTÁN tragikus hirtelenséggel, 63 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét örökké őrizve gyászolja felesége, Márti, gyermekei, Ádám és Lilla, anyósa, Ella, barátai, valamint kollégái.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .