Gyászhírek, 2018. november 29.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. november 29.
Mély fájdommal tudatjuk, hogy szerettünk, Wallner Irén (Ducika) 83 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2018. november 30-án, pénteken 14 órakor kísérjük a máriabesnyői temetőben. A gyászoló család.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógórnőtől, nagynénitől, Wallner Iréntől. Ani, Ildi, Öcsi és csalàdjaik.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett nagybátyánkra, SCHNEIDER N. ANTALRA halálának 5. évfordulóján. ,,Akarjuk és hisszük, nem ennyi az élet, S te mosolyogva nézel ott fenn az égen! Aludd örök álmodat békében, csendesen, Lágy szellő öleljen kedvesen!” Örökké a szívünkben élsz! Búcsúznak tőle unokahúgai Erika és Mónika családjaikkal együtt.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, SIPOS GÁBORRA (élt 69 évet), aki már 1 éve itthagyta szeretett családját. „Könnyek peregnek végig arcunkon, Itthagytál minket, hiányzol nagyon. Szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat az élők érzik. Hiába keresünk, sehol nem találunk, Még most sem hisszük el, hogy hiába várunk. Nyugalmad legyen olyan, mint egy zavartalan álom, Pihenésed legyen csendes és áldott!” Soha el nem múló fájdalommal emlékezik rád bánatos feleséged Erzsike, lányod Elvira, vejed Laci, unokáid Norbi és Tamás.
*
Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, NOVÁK ILONÁRA (Érolaszi) halálának 5. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmad nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Virágot viszünk egy néma sírra, De őt ezzel már nem hozhatjuk vissza.” Férje Károly, fia Róbert, menye Hajni, unokája Ákos.
*
Emlékezünk a szeretett LENGYEL JÓZSEFNÉRA (szül. KOSZTELNIK MÁRIA) valamint OTTENBERGER JÓZSEFRE, haláluk 26. illetve 23. évfordulóján. Emlékük legyen áldott! Béke poraikra! Ottenberger Magdolna és családja.
*
Fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KESZEG ILONÁRA (szül. BACSI) halálának 9. évfordulóján. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Soha nem felejtünk el. Emlékét őrzi férje Ferenc, leányai Katalin és Ildikó, vejei Tibi és Laci, unokái Rudi, Brigi, Kinga, Annácska és Ilona-Rita.
*
„A felém növő éjszakában egyedül világítotok, halottaim a föld alatt, mint óriási csillagok…” (Pilinszky János) Örök szeretettel emlékezem drága férjemre, SCHNEIDER NÉMETH ANTALRA halálának 5. évfofdulóján. „Ölelje át az Úr a lelkedet.” Katicád.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett sógoromra, SIPOS GÁBORRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Sógora Gyula és sógornője Erzsike.
*
Mély fájdalommal emlékezünk az 5 éve elhunyt férjre, édesapára, apósra, nagytatára, déditatára, NYÉKI IMRÉRE (Érkeserű). Kit szívünkben őrzünk, nem hal meg soha, Kit lelkünkben látunk, nem hagy el soha. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, Amíg élünk, őrizzük őket! Legyen áldott az emléke, szóljon a harang őérte. Legyen békés nyugalma, míg örök álmát alussza! Bánatos családja.
*
Részvétünket fejezzük ki CRISAN ÉVÁNAK és családjának az édesanya, nagymama, dédnagymama, PUSKÁS ÉVA elhunyta alkalmából. A Ráksi és Tóth család.
*
Tisztelettel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától és nagyapától, ID. GÁSPÁR GÉZÁTÓL, aki életének 79. évében megtért Teremtőjéhez. Testét örök nyugalomra november 29-én helyezzük a margittai református temetőben 12 órakor. A gyászoló család.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a GÁSPÁR családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Terec Gvendolina és családja, Baranya Gabriella és családja.
*
Mély fájdalommal emlékezünk szeretett szüleinkre, az édesapára, SZŰCS ZSIGMONDRA (Biharszentjános) halálának 25., és az édesanyára, SZŰCS IRMÁRA halálának első évfordulóján. „Ti már ott vagytok, ahol nincs fájdalom, sírotokra szálljon áldás és nyugalom!” Lányaik Éva és Irmus és azok családjai.
*
Lelked reméljük békére talált, Te már a mennyből vigyázol reánk. Soha el nem felejtünk, Szívből szeretünk. Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, anyósra, ÖZV. SZABÓ ILONÁRA (szül. KOMSA ILONA), aki ma 5 éve hagyott itt bennünket. Örökké gyászoló leányod Hajni és vejed Laci.
*
Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy drága édesanyánk, KÓNYA KATALIN (szül. FODOR, fényképész) hosszú betegség után, 84 éves korában elhunyt. Hamvait december 3-án 11 órakor temetjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászolja lánya Kati, fia Pisti és családjaik.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .