4-es számú villamosok lesznek

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
November 1-től az utazóközönség jobb kiszolgálása érdekében csúcsidőben, vagyis reggel 5-8 óra, illetve délután 14-17 óra között piros 4-es (4R) és fekete 4-es (4N) jelzésű villamos vonalat létesít a Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) – tájékoztatott Csuzi István vezérigazgató.

Az egyik a Várad-Szőllős-December 1. tér-állomás-olaszi park-rogériuszi piac-vasúti híd-Sinteza, a másik pedig a Sinteza-rogériuszi piac-olaszi park-Szent László tér-December 1. tér-Várad-Szőllős útvonalon fog közlekedni.

Szintén a tömegközlekedéssel kapcsolatos hír, hogy a jelzett dátumtól a 18 buszjárat vonalát meghosszabbítják, így a végállomás az Izvorului utca 51. szám alatt lesz. Ugyanakkor a 17-es busz utolsó előtti járata nem 21.58, hanem 22.15 órakor indul a Kaufland bevásárlóközponttól. Megtudtuk azt is: a polgármesteri hivatal elvi beleegyezését adta ahhoz, hogy a Szent László téren, ha egy körnek tekintjük a két fedett villamosmegállót, akkor ennek a dél-nyugati részébe egy jegyárusító bódét építsenek be, a szobor felől. Ez kinézésre különbözni fog a többitől, retró stílusú lesz, és valamikor jövő év tavaszán kezdhet el működni.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .