Gyászhírek, 2017. november 1.

Akt.:
Gyászhírek, 2017. november 1.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, TUDOR MARIA életének 85. évében elhunyt. Emlékét szívünkben őrizzük örökké. Temetése csütörtökön, november 2-án 12 órakor a székelyhídi temetőben lesz. Búcsúzik tőle lánya és veje, Neli és Nicu, unokái Roberta, Cătălin, dédunokái Antonia és Yvonne.

Szeretettel emlékezünk a férjre, apára, nagyapára, FAZAKAS FERENCZRE halálának 7. évfordulóján. „Szíve nemes volt, keze dolgos, élete nehéz volt, álma legyen boldog. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, kit nagyon szeretnek.” A Deák család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, FAZAKAS FERENCZRE
halálának 7. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmad nem zavarja senki. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz.” Bánatos fia Norbi, menye Tünde és unokája Robika.

*

Fájó szívvel emlékezünk B. ORBÁN JÓZSEFRE (Tenke) halálának 10. évfordulóján. „Nem vársz már bennünket ragyogó szemeddel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, hisz te a jónál is jobbat érdemeltél. Te a jóságodat két marékkel szórtad, önzetlenül adtál jónak és rossznak. Mindig egy célod volt, a családodért élni, ezt a halál tudta csak széttépni. Olyan üres nélküled az élet, szeretni fogunk mindörökké téged.” A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett testvéremre, RÁCZ KÁROLYRA (Biharpüspöki)
halálának 5. évfordulóján. Egy késő őszi napon, életed véget ért. Bánatot hagytál rám, örökre elmentél. Emléked itt marad örökre velem, amíg élek, te is élsz velem. Örök szeretettel és sírig tartó fájdalommal emlékezem rád. Testvéred Irén.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk KOVÁCS KÁROLYRA (Szalárd), akit hét éve, november 1-jén elragadott a kegyetlen halál. Emlékezik rá bánatos felesége, lánya, fia, veje és egyetlen unokája.

*

Az örök elválás mély fájdalma 7 éve gyötri megsebzett és összetört szívünket, mert a kegyetlen halál kiszakította közülünk drága szerettünket, FAZAKAS FERENCZET. „Nincsen az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik szemünkbe. Sírod előtt állunk, talán te is látod, Körülötted van ma is szerető családod. Pihenj békében, legyen csendes álmod, Örökké sirat téged szerető családod.” Emlékét szeretettel megőrzi: özvegye Ibolya, lánya Éva, fiai Ferencz, Gábor, Norbert, menyei Anita, Judith, Tünde valamint unokái: Mátyás és Róbert.

*

„Úgy mentél el, ahogyan éltél, csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében!” Őszinte szeretettel és tisztelettel emlékezem édesapámra, FAZAKAS FERENCZRE, halálának 7. évfordulóján. „Emléke él, és élni fog, míg az én szívem e földön még dobog. Őrzöm a képét, a mosolyát, a hangját, s minden gesztusát. Őrzöm a mozdulatait, melyek bennem élnek mind a mai napig, őrzöm a felém közvetített gondolatait, a nekem elsuttogott szavait. Mert nem halt meg Ő, még mindig él nekem, csak messze távozott, hol meg nem érinthetem.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Aki téged soha nem feled: bánatos szívű lányod Éva.

*

Tisztelettel emlékezünk a szerető édesapára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE halálának 7. évfordulóján. „Csak egy szál virágot hozzatok síromra, ennyit várok tőletek, és ha eljöttök, kicsordul könnyetek. Megálltok fejfámnál, olvassátok nevem, lehet, hogy odalenn megdobban a szívem. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak szívem súgta halkan, Isten veletek! Emlékeznek rád: fiad Gábor, menyed Judith és kis unokád Mátyás.

*

Örök szeretettel emlékezünk a drága édesapára, apósra, FAZAKAS FERENCZRE, aki 7 éve örökre eltávozott az élők sorából mérhetetlen fájdalmat hagyva maga után. „Küzdöttél, de már nem lehetett,Csönd ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit elfelednek, Örökké él, kit igazán szeretnek.” Gyászoló fia Ferencz és felesége Anita.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk BALOG ANIKÓRA (Székelyhíd),
aki 5 éve tért haza élete Urához. A bánatos család.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett testvérre és nagynénire, ANDRÁS ILONÁRA, aki egy éve távozott közülünk. Emlékét örökké megőrizzük. Bánatos húgai Irén és Mária, családjaikkal.

*

Halottak napján/Kiket éveken át annyira szerettünk / Nem lehetnek többé soha már mellettünk. / Testük a földben / Lelkük az égbe szállt / Minket egy életen át elkísér a gyász / Csupán emlék marad és egy sírhalom. Fájó szívvel emlékezem szerető férjemre, FEHÉR LÁSZLÓRA 6 éve, édesanyámra, FURKÓ ERZSÉBETRE 15 éve, édesapámra, FURKÓ JÓZSEFRE 12 éve, unokahúgomra, BALOGH GABRIELLÁRA 2 éve. Örökké szívünkben élnek. Áldott legyen emlékük.

*

Kegyelettel és szomorú szívvel emlékezünk drága halottainkra, ID. BALASKÓ BÉLÁRA,
és feleségére, BALASKÓ ESZTERRE (szül. KISS), akik 30 éve örök álmukat alusszák. Soha el nem feledünk benneteket. A gyászoló család.

*

Köszönetet mondok mindazoknak, akik ismerték és szerették és utolsó útjára elkísérték FARKAS IMRE SÁNDOR atyát. Ápolója Kati.

*

Szomorú szívvel veszek végső búcsút a drága, jó nagymamától, FÜRTÖS GIZELLÁTÓL.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Unokája Józsika.

*

Fájdalommal búcsúzunk a legdrágább nagymamától, déditől, FÜRTÖS GIZELLÁTÓL. Nyugodjon békében. Unokája Babuci, férje András, dédunokái Mónika és Krisztián.

*

Megtört szívvel búcsúzunk a legdrágább édesanyától, FÜRTÖS GIZELLÁTÓL,
aki 95 évesen megtért Teremtőjéhez. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászolja bánatos lelkű lánya Gizella.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama és dédnagymama, FÜRTÖS GIZELLA, október 31-én 95 éves korában csendesen elhunyt. Temetése pénteken, november 3-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik fia Jóska, menye Florica.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, FURKÓ MARGIT (KOVÁCS) életének 81. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése pénteken, november 3-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

„Az élőt kínálja gyümölcsössel tavasz, nyár és kínálja bórral a tél, de én már tudom, miből él a halott: a halott könnyekből él.” (Karinthy Frigyes) CRĂCIUN EUGEN, ROTAR GEORGINA, SABĂU VIORICA, FURKÓ MARGIT, KOPÁR KÁLMÁN, IONESCU EMIL, FÜRTÖS GIZELLA, VECON MARGARETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,