Bulvár-celeb

2021.04.25. 06:20

Jönnek az ufók? Meglepő, de a Pentagon is megerősítette

Jeremy Corbell filmrendező azt állítja, még kilenc olyan UFO-felvételről van tudomása, amelyet az amerikai haditengerészet eltitkol előlünk.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Hatalmas port kavart az a videó, amely hetekkel ezelőtt látott napvilágot az amerikai haditengerészet rombolójáról. A hadihajó felett „piramis alakú” UFÓ-kat videóztak le. A kiszivárogtatások mögött álló filmrendező azt állítja, hogy további kilenc hasonló felvétel van még – írja a Metropol.

A Pentagon azóta megerősítette, hogy a videó és a képek valódiak, de a Daily Star exkluzív interjújában a film készítője szerint ez csak a kezdet lehet.

 

„További bizonyítékok vannak. Van néhány felvétel egy háborús övezetben, egy FLIR kamerán keresztül. Nem azt mondom, hogy tudom, mi van ezekben a videókban, ez a Védelmi Minisztérium feladata. Azt viszont tudom, hogy az UFÓ-k valóságosak, és olyan technológiát képviselnek, amelyről elképzelésünk sincs” – tette hozzá a rendező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!