ERDON Helyi hírek

2008.03.20. 17:38

Kék hírek

<p>Az avasfelsőfalui rendőrség tegnap tematikus ellenőrzési akciót szervezett olyan személyek elfogása érdekében, akik jogerősen szabadságvesztésre vannak ítélve, de akik szökésben vannak a büntetés letöltése elől.</p>

Az akció során a 46 éves Görcsi Rozáliát sikerült a rendőröknek előállítaniuk Avasfelsőfalu területén. A nőt csalás büntettével az Avasfelsőfalui Városi Bíróság ítélte el 10 hónapos szabdságvesztésre      .

Erkölcsrendészeti akció. A szatmárnémeti polgárközeli rendőrség a megyeszékhelyen erkölcsrendészeti ellenrőzést szervezett vendéglőkben, kocsmákban, s az iskolai órák idején 36 diákot igazoltatott 20 vendéglátóipari cégnél. Az igazoltatott fiatalok közül tizennégyen nem tudták megindokolni ott–tartózkodásuk okát — áll a rendsőrségi szóvivő közleményében. Esetükben a rendőrség az érintett iskolák vezetőségével közös szaknciót fog hozni.

A lakosság segíthet. A Szatmár megyei Rendőrfelügyelőség egy holttest azonosítása céljából a lakosság segítségét kéri. Egy 1.73 cm magas, 55–65 év körüli, rövid, barna hajú, zöld szemű, kerek arcú férfiról van szó, akit március 13–án találtak meg Szatmárnémetiben, a Golescu utcában. A férfi fekete dzsekit, fehér–kék csíkos pulóvert, fekete hanorákot, két nadrágot: egy barna és egy fekete színűt viselt, lábán pedig 44–es számú fekete cipőt. Erőszakra utaló nyomokat nem talált a halottkém  a férfin. Aki felismerni véli, a 112–es sürgősségi hívószámon vagy a rendőrség 0261/807777–es számának 20135–ös belső vonalán jelentkezzék.

Radar. A mai nap folyamán a közlekedésben részt vevők az alábbi útvonalakon lesz radar a megyében: Szatmárnémeti – Batizgombás – Apa, Szatmárnémeti – Kismajtény – Nagykároly, Szatmárnémeti – Erdőd – Szopor, Nagykároly – Mezőpetri – Érpiskolt, Szatmárnémeti – Avasújváros – Avasfelsőfalu. Szatmárnémetiben a H. Coanda, az Unirii, a Closca, az A. Vlaicu úton, Nagykárolyban pedig az Október 25. úton  lehet radarra számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!