ERDON Helyi hírek

2008.10.28. 09:57

Egy kamionos a gyanúsított

<p>Nagyvárad - Október 22-ről 23-ra virradó éjszaka arról értesítették telefonon keresztül a nagyváradi rendőrséget, hogy egy ismeretlen személy holtteste hever az Uzinelor utcában. A helyszínelés nyomán az derült ki, hogy egy 38 éves váradi férfiról van szó, aki valószínűleg egy közúti balesetnek lett az áldozata.</p>

A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy minden bizonnyal egy nagy tömegű jármű üthette el a férfit, akinek a vérében 1,20 gramm/1000 ml alkoholt találtak. A további nyomozás során arra derült fény, hogy egy utánfutós kamionnal ütötték el az áldozatot, melyet a krajovai 45 éves M. F. vezetett.

A sofőrt azzal gyanúsítják, hogy a jármű beindításakor észrevétlenül hajthatott keresztül a kamion alatt alvó férfinek a testén. A sofőr a borsi határátkelőnél aznap elhagyta az országot, a visszatérésekor azonosították a rendőrök. Az ügyben folytatódik a nyomozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!