Ünnepi nyitvatartások

Postai nyitvatartás - A Román Posta hivatalos közleményben tudatta az elkövetkező napokban, milyen munkaprogrammal lesznek nyitva kirendeltségei. Az ortodox húsvét, valamint május 1–jén és 2–án az alábbi programmal működnek: április 26–án megszokott nyitvatartással üzemelnek kirendeltségeik.

Április 28–án minden postai hivatal zárva lesz. Április 29. és 30–án a megszokott munkarend szerint várják az ügyefeleket. Május 1–én zárva tartanak, míg május 2–án a városi postahivatalok 8–14 óra között nyitva lesznek. A vidéki postahivatalok zárva tartanak május 2–án. A Román Posta tájékoztatja ügyfeleit továbbá arról, hogy a feladott küldemények kézbesítésében is késésekre számíthatnak.

Anyakönyvi hivatal – A szatmárnémeti Anyakönyvi Hivatal az alábbi munkarenddel fogadja ügyfeleit az ünnepek ideje alatt. Hétfőn 9–14 óra között, kedden és szerdán 7.30–16.30 óra között, csütörtökön, pénteken és szombaton 9–14 óra között. A bejelentett házasságkötésekre az előjegyzett időpontokban kerül sor.

Lakosságnyilvántartó – A szatmárnémeti Lakossági Nyilvántartó iroda az alábbiakban megadott időpontokban fogadja ügyfeleit: kedden és szerdán 8.30–16.30 között, míg hétfőn, csütörtökön és pénteken zárva tartanak.

Transurban ünnepi menetrend – Szombaton, április 26–án a városi és a távolsági buszok a munkaszüneti napokon megszokott menetrenddel közlekednek. Vasárnap, április 27–én egyetlen autóbusz sem közlekedik. Hétfőn, 13 órától az 1–es,2–es,3–as,9–es,11–es,13–as, 14–es vonalakon közlekednek a személyszállítók. Május 1–től 4–ig a buszok a munkaszüneti napokon alkalmazott programmal közlekednek, úgy Szatmárnémetiben, mint a vidéki vonalakon.

A Szatmár Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség:

Fogyasztóvédők – A Szatmár Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn 17 és 20 óra között lehet bejelentéseket tenni, a 768733–as telefonszámon, illetve a 0800 080 999–es ingyenes telefonszámon.