Ügyességi autóverseny, amelyre bárki benevezhet

Ezúttal egy olyan autóversenyre kerül sor Szatmárnémetiben, amelyre bármilyen személyautóval lehet nevezni, és a gyorsulási vagy rally–sprint versenyekkel ellentétben nem a motorerő, hanem a vezető ügyessége és reflexei számítanak.

A november 9–én, pénteken a REAL hipermarket parkolójában megrendezésre kerülő futamon a feladat egyszerű, bólyák és egyéb akadályok között kell minnél rövidebb idő alatt átlavíroznia a versenyzőknek, akiket persze értékes ajándékcsomagokkal díjaznak a szervezők. Az ügyességi verseny pénteken 16 órától kezdődik a REAL hipermarket parkolójában, nevezni pedig 15 órától, a helyszínen lehet.

Ugyanakkor, szintén a szatmárnémeti ACR képviselet szervezésében kerül sor az Országos Ügyességi és Autós Tájékozódási versenysorozat záró futamára is, november 9–11. között, amelynek keretében az ország számos részéről érkező versenyzők Szatmárnémeti utcáin mérik össze tudásukat és tájékozódási képességeiket. A szombati napon több speciális szakaszra is sor kerül: 10.45 órától a Román Autóklub oktatópályáján, 12.47–től  a szatmárnémeti strand bejárati oldalánál várjuk az érdeklődőket. A rendezvény médiatámogatója a Szatmári Friss Újság.