Újszerű elektronikai szaküzlet nyílt

Újszerű elektronikai szaküzlet nyílt
Nagyvárad – Péntek reggel Elektro outlet néven újszerű elektronikai szaküzlet nyílt Nagyváradon, a Dimitrie Cantemir úton. A reggeli nyitást követő órákban jelentős sor kigyózott a bejárati ajtónál.

A bebocsátásra váró ügyfelek érdeklődését bizonyára az csigázta fel, hogy a kirakatokon olvasható feliratok tanúsága szerint az üzletben a piaci árhoz képest jelentős százalékos kedvezménnyel kaphatók olyan márkás elektronikai berendezések, melyeknek a csomagolása ugyan sérült, viszont  hibátlan műszaki állapotban vannak. A tulajdonosok szerint a kinálatban emellett megtalálhatóak Romániában eddig még nem forgalmazott, különleges termékek is, illetve előrendeléseket is elfogadnak, amelyeket legkésőbb egy hónapon belül teljesítenek.

A üzletet hivatalosan péntek délben avatták fel, a szalagot Biró Rozália alpolgármester vágta át. Ezután az elöljáró belülről is megtekintette a komplexumot, mellyel párhuzamosan a potenciális vásárlók szintén szemügyre vették az árukinálatot. Többen jegyzeteket készítettek az árakról, míg mások, zömében idősebb személyek éltek is a lehetőséggel, s kisebb méretű, főleg konyhai gépek megvásárlása mellett döntöttek.

 

Ciucur L. Antonius