Újraszületett a madéfalvi községháza

Újraszületett a madéfalvi községháza
Hargita megye – A madéfalvi községháza belterét újították fel, ami a munkálatok folytán három teremmel bővült, vagyis az eddig kihasználatlanul hagyott tetőtérböl alakították ki nagy hozzáértéssel.

Két kisebb és egy nagy termet hoztak létre. A nagyterem lett a helyi önkormányzat gyűlésterme, ahogy azt Szentes Csaba polgármester nyilatkozta, és szerinte a mostani és majdani tanácsosok sok jelentős döntést fognak itt meghozni, ami a község haladását fogja szolgálni. Megköszönte a kormányzatban tevékenykedők Korodi Attila és Borbély László miniszterek segítségét, és nem utolsó sorban Borboly Csabának a Hargita Megyei Tanács alelnökének önzetlen segítségét.Továbbá a polgármester köszöntötte a meghívottakat Becze Istvánt, a Csík Területi RMDSZ ügyvezető elnökét, Hajdu Gábort a Csíkszeredai Városi RMDSZ elnökét.
Becze István gratulált a madéfalvi polgármesternek, akinek példaértékű a törekvése, tenni akarása, Madéfalva felemelése. Csík térség sok apró lépést tett, és fog tenni, ha a csíkiak is úgy akarják, és hajlandóak segíteni az elkezdett folyamat folytatásában. Hajdu Gábor üdvözölte a madéfalviakat, és egyben átadta Borboly Csaba alelnök üzenetét.