Új szolgáltatásokkal bővült az InfoMariaj.ro

Új szolgáltatásokkal bővült az InfoMariaj.ro
Az esküvő egy pár életében a legemlékezetesebb események egyike. Egy ilyen meghatározó esemény szervezésének megkönnyítésére hoztuk létre az InfoMariaj.ro honlapot, mely hat hónapja számos szerelmespárnak nyújtott segítséget egy tökéletes esküvő megszervezéséhez a már bevált és az új szolgáltatásokkal:

Webshop  - ez egy olyan virtuális, online áruház, ahol szebbnél szebbékszereket, esküvői meghívót, illetve ajándékokat lehet megtekinteni és megrendelni.Ugyanakkor a hírdetések kategóriában bárki meghírdetheti eladásra szánt esküvői kellékét, legyen szó menyasszonyi ruháról, férfi öltönyről, dekorációs kellékekről, ékszerekről, stb.

A Te Tortád – Az esküvői torta egy lakodalomról sem hiányozhat. Ez a szolgáltatásunk játékos formában pár kattintás által segít nektek meghatározni a számotokra ideális torta kinézetét, színét, díszítését.

Az új szolgáltatások mellett, ne feledkezzetek meg az InfoMariaj.ro többi szolgáltatásáról sem:

A Ti személyes oldalatok –  ez a szolgáltatás lehetővé teszi a regisztrált szerelmespárok számára egy személyes oldal létrehozását, mely az esküvő programjának, a fotók és videók a családdal, rokonokkal és ismerősökkel való könnyebb megosztására hivatott.

Kérdezd Dórát – ha még nem határoztad el, hogy milyen esküvői ruhát vásárolj, kit hívj meg az esküvőre, vagy csak nem tudod hogyan illik megcsókolni férjed az oltár előtt, kérdezd meg Dórát.

Cégkatalógus – Nem tudod hogy kezdj neki a szervezéshez? Itt megtalálhatod az összes számodra hasznás cég listáját, legyen szó étteremről, szállodáskról, ékszerüzletekről, foto-videó készítőkről, illetve esküvői ruhákat forgalamzó vállalatokról. Ellenőrízd a Te városodban is!

InfoMariaj.ro – Tervezd meg esküvődet!