Új székhelyen várják az egyesületi tagokat

Szatmár megye – Utolsó felkészülési mérkőzésén 9–0 arányban győzött a IV. ligás Egri Sasok ellen a Mikolai Turul labdarúgó–csapata.

Sorin Petric edző Dragomirt, Ţuţuraşt és Puţiot nélkülözte az egri találkozón: mindhárom labdarúgó sérült, ezért nem játszott. Több mint féléves kimaradás után ismét a kezdőcsapatban szerepelt Nichita. Az idény elején bokasérülsét szenvedett hátvéd jól játszott, viszont meglehet, tétmérkőzésen még nem fog Petric kezdőcsapatában játszani. A mai mérkőzésen egyébként Cosma (3), Dănilă (3), Marius Pop, Tempfli és Vanca szerezték a gólokat.

A mikolaiak legközelebb jövő hét pénteken játszanak: a III. Liga első tavaszi fordulójában a Besztercei Gloria otthonában lépnek majd pályára. A játékos keret viszont végleges formát öltött: a kapus Cimpoescuval és a csatár Vancával együtt 17 játékos áll majd Petric rendelkezésére a következő 17 fordulóban.

A másik III. ligás Szatmár megyei együtte szombaton 11 órától játszik felkészülési mérkőzést: hazai pályán fogadja a Mármarosszigeti Marma\iát.

A Mikolai Turul végleges kerete

Görbe, Cimpoescu – kapusok; Sándor, Toma, Nichita, Tripon, Solomeş, Negrean, Tempfli, Dragomir, Ţuţuraşt, Cosma, Matei, Marius Pop, Dănilă, Vanca, Puţi – mezőnyjátékosok. Edző: Sorin Petric.