ERDON Helyi hírek

2010.06.23. 09:49

Baleset-megelőzési versenykiírás

<p>Bihar megye - A tisztelet életeket menthet a közlekedésben! címmel májusban kezdődött és július 31-én ér véget az a baleset-megelőző kampány, melyet az Auto West Autósiskola és a Bihar megyei rendőrség bűnmegelőzési osztálya közösen szervezett.</p>

A baleset-megelőzési program keretében egy közlekedési versenyre is sor kerül, mely mindazoknak szól, akik felelősséget éreznek a Bihar megyei biztonságos közlekedésért. A következő témákkal lehet jelentkezni: - gyorshajtás, - tiltott helyen való átkelés, - ittas vezetés, - a gyalogosok elsőbbségének figyelmen kívül hagyása, - a közlekedésben részt vevők kölcsönös tisztelete, - a biztonsági öv használatának elmulasztása, - a "szabad kezek" berendezés használata.

Mindegyik pályázatnak tartalmaznia kell: egy reklámanyagot, egy figyelemfelkeltő, öntapadós matrica reklámgrafikai tervét (max. A5-ös méretben), egy plakáttervet (A1-es méretben), egy szórólap tervét (színes, A5-ös méretben, mindkét oldalon), valamint ötleteket a projekt népszerűsítésére. A jelentkezőknek egy logót is ki kell találniuk, melyet az összes reklámanyagon fel kell tüntetni.További információk: a http://bh.politiaromana.ro oldalon.

Érdeklődni lehet az Auto West Autósiskola székhelyén, a nagyváradi Városháza utca 23 szám alatt, a 0259/44-88-44, a 0746/97-26-23, a 0746/97-26-23, valamint a 0727/33-77-09 telefonszámokon lehet. A nyertesek értékes ajándékokban részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!