Új idők az Old Times-ban

Új idők az Old Times-ban
Szatmárnémeti – Szombaton, november 3-án újranyílik az Old Times Spirit klub. Lesz Halloween party, tombola és sok-sok meglepetés.

Apostol János és Bertici Attila tulajdonosok lapunknak elmondták, hogy az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek minőségi zenéjét kedvelők számára kívántak egy olyan helyet kialakítani, ahol valóban jól érezhetik magukat. A helység mindegyik terme más-más hangulatot idéz és ennek megfelelő elnevezést kapott. A Broadway teremben található a színpad és a táncparkett, ahol minden szerdán és csütörtökön a Backstage zenekar szórakoztatja majd a közönséget élőzenével, kéthetente pedig meglepetés partykra kerül sor.

 

A lézerfények, színes spotlámpák, tükörgömb, hangulatfüst gondoskodik majd a házibulis hangulatról. A híresen szivaros nyomozóról-Colombóról kapta nevét a dohányzó-terem. A Colombó-teremben kábeltévén sporteseményeket is nézhetnek a vendégek. Az Elvis Presley szülővárosa után elkeresztelt Memphis-terem azok számára ideális hely, akik szívesen vesznek részt rendezvényeken, de fontos számukra, hogy együtt legyenek, a kis intimszférájukban.

 

A termek egymás között a legendás- Chicagót Los Angelessel összekötő- Route66 nevet viselő folyósó révén állnak összeköttetésben. Vasárnaponként nosztalgia-délutánokat szerveznek a Máté Péter-, Frank Sinatra- stb. slágereket kedvelők számára. Lesz Mikulás-party, kántálási verseny és fergeteges szilveszteri buli. Aki a szombati bulira a legötletesebb töklámpást hozza magával, jutalomban részesül.