ERDON Helyi hírek

2010.06.01. 12:53

Születésnapi színielőadás Tenkén

<p>Bihar megye - Május 29.–én ünnepelte a tenkei református egyházközség a Művelődési Központ egy éves születésnapját egy nagysikerű színházi előadással.</p>

A „születésnap”szervezői Görgey GáborMikszáth Kálmán különös házasságai című darabjának előadásával lepték meg az egybegyűlteket. Az esemény fővédnöke Pető Csillaképviselő volt. Az előadás előtt Berke Sándorreformátus lelkipásztor köszöntötte a jelenlévőket, s rövid beszédében elmondta: nagy öröm számára, hogy immár a Művelődési Központ egy éves évfordulóját, illetve a Szeretetotthonfennállásának 16. évfordulóját ünnepelhetjük. A 125. alkalommal színpadra vitt előadáson Mikszáth Kálmán szerepét Hajdu Géza, Mikszáthné Mauks Ilonáét Körner Anna játszotta. A humorosan előadott, de ugyanakkor mély üzenetet is rejtő előadásnak óriási sikere volt Tenkén. Négyszer tapsolta vissza a közönség a színészházaspárt.

Balázs Natália

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!