nagy volt az öröm

2020.12.06. 13:08

Megható: rendőrök köszöntötték a szülinapos soproni kisfiút a karanténban

A soproni kisfiú pont a születésnapján került járványügyi intézkedés miatt karanténba, és a szülei kérték, ha lehetséges, akkor ezen a napon ellenőrizzék őt a járőrök, mivel nagyon szereti a rendőröket.

Forrás: police.hu

A Soproni Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai szóltak az egyenruhásoknak, hogy egy helybéli kisfiú pont a születésnapján került járványügyi intézkedés miatt karanténba, és a szülei kérték, ha lehetséges, akkor ezen a napon ellenőrizzék őt a járőrök, mivel nagyon szereti a rendőröket – írta a kisalfold a police.hu híre alapján.

A Soproni Rendőrkapitányság ellenőrző csoportjából Kapcsos László r. főtörzsőrmester és Hámori Judit r. őrnagy egy kis ajándékcsomagot állítottak össze a kisfiú, Milán részére, majd útnak indultak, hogy felkeressék őt otthonában.

A ház előtt a csengetésre a szülők társaságában meg is érkezett a szülinapos, aki örömmel vette át a soproni rendőrök által elkészített meglepetéscsomagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában