Óvintézkedések nyaralás idejére

Óvintézkedések nyaralás idejére
A nyaralások heteiben, hónapjaiban nem csak a kikapcsolódni vágyók örülnek a jó időnek, de azok is, akik kihasználják a vakációzók figyelmetlenségét, és „megszabadítják” őket az óvatlanul szem előtt hagyott értékeiktől.

A tolvajok figyelmét egyaránt felkeltik a strandokon, folyópartokon, egyéb kirándulóhelyeken felügyelet nélkül otthagyott csomagok, és az autók ülésein, műszerfalán, csomagtartóiban szem előtt maradt értékek. A kellemetlen meglepetések elkerülése végett a rendőrség a következőket ajánlja: a gépkocsik parkolásakor ellenőrizni kell, hogy az ablakok fel vannak-e teljesen tekerve, illetve az ajtók jól be vannak-e zárva; ne hagyjunk a kocsikban látható helyen értékekek (maroktelefon, táskák, bevásárlásból származó csomagok, műszaki cikkek, stb.); a kerékpárokat lánccal/lakattal kell biztosítani; a strandokon, kiránduló helyeken a holmikat nem szabad felügyelet nékül hagyni; nem tanácsos kirándulásra ékszereket, nagy összegű pénzt magunknál tartani. Ha mégis megtörténik a baj, a 112-es sürgősségi telefonszámot kell hívni, tanácsolja a rendőrség által kiadott tájékoztató közlemény.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .