Észak és Dél kosaraspárbaja

Észak és Dél kosaraspárbaja
Szászmedgyesen kezdi meg a szereplését a Nagyváradi VSK a férfikosárlabda rájátszásában (1-8. helyezettek). Addig e héten szombaton Nagyszebenben All Star Game gála lesz…

Jövő héten szerdán és csütörtökön játsszák az A-osztályú férfikosárlabda rájátszása (1-8. helyezettek) keretében az első mérkőzéseket. Mint arról már írtunk, a – továbbjutást az Otopeni ellen az utolsó fordulóban kivívó – Nagyváradi VSK ellenfele a Szászmedgyesi Gaz Metan lesz. Az ellenfelek – szükség esetén – öt mérkőzést vívnak, a továbbjutást három győztes találkozóval lehet kivívni, az első két meccset a bajnokságban jobb helyen végzett együttes otthonában, azaz Medgyesen vívják, a következő kettőre Váradon kerül sor, s amennyiben kell, az ötödik összecsapás a Szeben megyei városban lesz. A további párosítás: Ploieşti-i CSU–Piteşti-i BCM U, Kolozsvári Mobitelco–Nagyszebeni Atlassib, Bukaresti Steaua–Marosvásárhelyi BC.

VSK-sok a keretben

E hét végén – a Román Kosárlabda-szövetség 80. évfordulója alkalmából – Nagyszebenben rendezik meg a férfikosárlabdázók idei All Star Game elnevezésű gálát, amelyen Észak és Dél válogatottjai vetélkednek majd. A találkozón mind a 16 A-osztályú együttesből válogattak be játékost vagy edzőt, a Nagyváradi VSK-t az Északiak színeiben Tyronn Mitchell, illetve Cristian Achim képviseli majd.

Címkék: , ,