Élesd újra „tarolt”

Élesd újra „tarolt”
Az elmúlt héten vasárnap Diószegen került megrendezésre annak az öregfiúk kézilabdatornának a harmadik fordulója, melynek első ízben Élesd, másodszorra pedig Szalacs volt a házigazdája.

Ezúttal a diószegiek bizonyították be, hogy szeretik a sportágat, képesek a jó szervezésre és mint a mérkőzések után kiderült, jól is főznek. A korábbi összetétellel (Élesd, Diószeg, Nagyvárad, Szalacs) ellentétben, a nagyváradi öregfiúk ezúttal nem tudtak csapatot verbuválni, ezért a házigazda Diószeg ragaszkodva az előző tornákon már megszokott négyes felálláshoz, beugró csapatnak meghívta a kiskerekieket. A tornán az élesdiek mindenkit legyőztek, s lettek az elsők, az őket követő „hármasfogat” körbeverte egymást, így végül mindhárom ugyanolyan pontszámmal végzett a tabellán, mely így alakult: 1. Élesd, 2. Kiskereki, 3. Diószeg, 4. Szalacs.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .