2014: Mit jósolnak a kártyák a nők számára

2014: Mit jósolnak a kártyák a nők számára
Az idén is megkértük Szilágyi Sylvia és Hovorka Andrea nagyváradi jósnőket, hogy nézzék meg, mit mutatnak a kártyák az új évre. Először a nőkre vonatkozóakat tesszük közzé, a kártyavetést Szilágyi Sylvia végezte.

Az év első három hónapja nagy általánosságban úgy folytatódik, mint a régi esztendő, azaz változások nélkül, tudtuk meg. 2014 nem a legrosszabb évnek ígérkezik, mindenképpen több lehetőséget rejt, mint 2013. Nagy pénzügyi változásokat azonban nem hoz és továbbra is gondot jelent majd állást találni. A kapcsolatok terén jobb, mint a tavalyi, a nők számára is több lehetőség nyílik ismerkedni, nem a nagy elválások, összeveszések éve lesz. Szilágyi Sylvia josnő szerint a szebbik nem az idén a következőkre számíthat:

18 és 25 év között

Itt két csoport van: akik még tanulnak – ők optimistán látják a jövőt – és azok, akik munkát keresnek. Utóbbiak már borúlátóak, mert a kilátások nem a legjobbak. Különleges munkahelyekről nem beszélhetünk 2014-ben és főként nem az év első felében, de augusztustól javulnak egy kevéssel az elhelyezkedési lehetőségek. Az akadályok sorjázni fognak a munkakeresésnél, mert attól, aki fiatal, tapasztalatot várnak, de akinek van tapasztalata, az már nem lesz elég fiatal a munkáltatónak.

A szerelemben minden bizonytalanul alakul, több félreértést, több feszültséget tartogat az év a fiataloknak, de több ismerkedés is vár mindenkire, több próbálkozás, több rövidebb kapcsolat, néha csak barátság a szerelem helyett. Minden körülményesebbnek fog tűnni. Akinek van már fontos kapcsolata, próbálja meg átvészelni ezt az évet nagyobb konfliktusok nélkül, de aki ettől az évtől várja a nagy Ő megjelenését, az lehet, hogy hiába vár.

25-35 év között

Ők már több jóra számíthatnak, úgy munkahely, mint szerelem szempontjából. Aki munkahelyet keres, talán már tavasztól el is kezdhet dolgozni, nem mindenki a szakmájában, de a bikák, a nyilasok és a bakok eléggé jól fognak elhelyezkedni és nekik az anyagi körülményeik is javulnak majd. A túlköltekezők megint a mérlegek és a vízöntők.

A szerelemben harminc éves korig megannyi kellemes meglepetés várja a fiatal hölgyeket, kezdve a kisebb románcoktól a kalandokon át a komolyabb kapcsolatokig. Egyeseknek rejtett hódolójuk akad, másokat ismeretlenek fognak hívogatni.

Harminc fölött már a tartósabb kapcsolatok számítanak és ha nem is mindenkinek, de sokaknak ez be is fog jönni. Néha a reménytelennek tűnő helyzetek is maguktól megoldódnak, váratlanul kisüthet a nap a már kihunytnak hitt szerelemben is. Ezen a korosztályon belül kevés lesz a magányos, vagy rövid ideig fog tartani az egyedüllét.

35-40 év között

Több váratlan kiadás, több mérgelődés mutatkozik ebben a évben. Sokaknak több konfliktust hoz majd 2014, úgy az ismerősökkel, mint a barátokkal, szülőkkel, anyóssal, apóssal. Ha nem hibásak, viseljék türelemmel, ha pedig igen, változtassanak viselkedésükön. A levegő és vízjegyűek véleménye számítani fog. Ők lesznek a közösség békebírói, sokan kérnek majd tanácsot tőlük, talán egy szép napon maga a főnök is. A rákok és a kosok ritkán lesznek elégedetlenek és a halak, illetve a skorpiók titkos kívánsága teljesülni fog.

40-50 év között

Ennél a korosztálynál kevéssé lehet általánosítani, egyesek ugyanis nagyon elégedettek lesznek ezzel az évvel, de lesz közöttük olyan is, aki annak örülne, ha minél hamarabb elmúlna. Egy biztos: ezen a korosztályon belül fogják meghozni a legkomolyabb döntéseket, vonatkozzon ez akár munkahely, vagy lakáscserére.

2014 az az év, amikor a negyvenes nők átgondolják életüket, kapcsolataikat, leltározzák régi céljaikat, terveiket, hogy mennyi vált be, mit értek el, min szeretnének változtatni és mi az amit még megtehetnek. Megszabadulnak fölösleges holmijaiktól, elvágják az álszentnek bizonyult barátságnak szálait és kirakják a szűrét a hűtlen partnernek. DE egy-két évtizede tartó és már komoly viharokban kipróbált barátnőjük megmarad és megbocsátják, ha az igazi társ kicsit hibázik, ha azért mégis több a napsütés, mint a konfliktus. Új frizurával, de legfőképpen új tervekkel kell nekivágni ennek az évnek.

Aki mindig szerette volna kipróbálni magát új szakmában, ne habozzon, akinek elege van a régi szomszédjaiból, keressen új lakást, akár új városba, vagy teljesen új helyre is költözhet.

Még lehet új életet kezdeni, még hozhat újdonságot ez az év a magányosoknak is, elvégre vannak egyedülálló férfiak is. De nem kell bedőlni az internetes hülyítéseknek: hogy a kiválasztott férfi heted-hét országon túli titkos ügynök, hogy nem tud mindig válaszolni, mert katonai kiküldetésben van a Közel-Keleten. Az ilyen információkat nagyon meg kell szűrni, érdemesebb közelibb férfiak után nézni – a 007-es ügynök mindig csak ígérget, de az őszülő halántékú váradi férfi örülni fog egy vasárnapi, meleg húslevesnek és ha egy kicsit sután is, de hálás lesz a kivasalt ingekért, nyugodt vacsorákért.

50 év felett

Valamiért mindig aggódni fognak: a pénz egész évben kevesebb lesz és a kiadások nem szűnnek meg. Nem tudunk sem lottónyereményeket, sem csodálatos örökségeket ígérni, de a számlák pontos rendszerességgel, havonta megjönnek. A gyerekeknek mindig szükségük lesz egy-egy jótanácsra, nyitott pénztárcára, de hát ez az élet rendje.

A másik aggodalom a betegségekre fog vonatkozni. Nem hoz több problémát ez az év mint a többi, csak Önök fognak többet aggódni. Végezzék el az évi általános kivizsgálásokat, hogy megnyugodjanak.

Talán a rák és a szűz jegyűek érzékenyebbek lesznek ebben az évben, mint a többiek, de kompenzálhatják ezt több pihenéssel, egészségesebb életmóddal. Új kapcsolatok nemigen születnek, a kipróbáltak azonban megmaradnak.

Címkék: ,