2011 Szépségkirálynője: Szunai Linda

Szunai Linda
Szunai Linda
Csütörtök este eldőlt kik képviselhetik hazánkat a nemzetközi szépségversenyeken. 2011-ben Szunai Linda tudhatja magáénak a Miss World Hungary, Lipcsei Betta a Miss Universe Hungary, Szabó Dóra a Miss Earth Hungary és Weisz Fanni a Miss Intercontinental Hungary címet.

 

A nézőktől a legtöbb szavazatot Weisz Fanni kapta, aki a spanyolországi Miss Intercontinental döntőjében képviselheti hazánkat. A szakmai zsűri döntése alapján Szabó Dóra vehette át a koronát Kaló Jennifertől, így Miss Earth Hungary-ként szerepelhet a thaiföldi döntőben. A Miss Universe Hungary címet Lipcsei Bettának a tavaly koronát nyert Babinyecz Tímea adta át.

Miss World Hungary a 18 éves Szunai Linda lett

 

Miss World Hungary a 18 éves Szunai Linda lett, aki Londonban képviselheti hazánkat a világversenyeken – a felkészítő táborban ő nyerte a Miss Bikini címet. A koronát Dobó Ági adta át az új szépségkirálynőnek, aki főnyereményként egy autót is kapott a 250 ezer forintos ékszerutalvány mellé. Gyémántokban viszont Miss Earth és Miss Universe Hungary is bővelkedhet, míg előbbi félmillió, addig utóbbi másfél millió forintos utalványt nyert.