Állítólag szexuálisan zaklatta diákjait egy szerb kémiatanár

Fellázadtak a szülők a dél-szerbiai Leszkováci gimnázium kémia szakos tanára ellen. Azzal vádolják, hogy szexuálisan zaklatja a másodikos tanulókat. Követelik, hogy a tanár ellen indítsanak eljárást.

Mivel eddig a panaszok nem jártak eredménnyel, a szülők és a tanulók az ilyen esetekben szokatlan módszerhez folyamodtak: sajtóértekezletet hívtak össze, amelyen kitálaltak a történtekről. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tanár, Dragoljub Dimitrijevics erkölcsi és szexuális zaklatásnak teszi ki diákjait. Megalázza, sértegeti őket, miközben vulgáris kifejezéseket használ- állítják a diákok és szüleik.

Milica Momcilovics, a gimnázium igazgatónője a szülők panaszai miatt beszélgetést kezdeményezetett a tanárral, a tanulókkal és a tantestület tagjaival. Ezt követően fegyelmi eljárást indított a megvádolt Dimitrijevics ellen.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .