148 fotón keresztül kérte meg szerelme kezét egy férfi, de a nő nem tudott róla

Akt.:
148 fotón keresztül kérte meg szerelme kezét egy férfi, de a nő nem tudott róla
© Fotó: brightside.me
A férfinak hónapokon keresztül sikerült titokban tartania párja előtt, hogy mire készül.

Amikor a 38 éves Ray Smith eldöntötte, hogy megkéri a szerelme, Claire kezét szokatlan módot választott. Összesen 148 olyan fotót készített, amelyen a barátnőjével közösen szerepel és a képeken olvasható a kérdés: Hozzám jössz feleségül? Mindezt úgy, hogy Claire előtt titokban tartotta.

2

A pár 2015 júniusában tudta meg, hogy Claire gyermeket vár. Ray azt mondta barátnőjének, hogy végig akarja fotózni a terhességet, hogy nyomon tudják követni a baba fejlődését. Csakhogy a fotókon nem egyszerűen ők szerepeltek, hanem a nagy kérdés is. Ray öt hónapon keresztül készítette a képeket, amelyeket olykor Clair is látni szeretett volna, de mindig azt mondta neki, hogy nem mutatja meg, amíg el nem készül az összes fotó.

3

Ray biztos volt benne, hogy Claire rájön, mit tervez, de a nő nem is sejtette, mire készül párja. Karácsonykor viszont Ray úgy döntött, itt az ideje feltenni a kérdést. A laptopján összegyűjtötte az összes fotót, elmesélte az egész történetet, letérdelt a párja elé és feltette a kérdést. Claire pedig azonnal igent mondott.

4

5

6

(Brightside)


Keresztrejtvényben kérte meg barátnője kezét egy brit férfi

A The Times című brit lap keresztrejtvényébe rejtett üzenettel kérte meg barátnője kezét egy brit férfi.