Kék hírek

2020.09.23. 10:16

Bihar megyei rendőrségi hírek

Fotó: Illusztráció

Letartóztatták. A nagyváradi rendőrség hétfőn letartóztatott egy 27 éves Tulcea megyei férfit, akit országosan köröztek. Az ottani bíróság négy és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte minősített lopás miatt. A férfi a váradi börtönben tölti le a büntetését.

Ittasan. A 709/A jelzésű megyei úton, Petegden (Petid) fogott el a rendőrség hétfő este egy 45 éves alsókocsobai (Cociuba Mare) férfit, aki ittasan vezetett, a légalkoholszintje 1,01 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Ütköztek. Nagyváradon hétfő reggel két személyautó ütközött össze a Püspöki (Ștefan cel Mare) úton. Egy 45 éves bihari (Biharia) nő egy személyautóval haladt, nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben és ütközött egy másik gépkocsival, mely az ellenkező irányból érkezett. A második autót egy 49 éves váradi nő vezette. A balesetben egy 49 éves váradi nő, a második autó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Baleset. A járdán ütközött össze egy motoros és egy biciklis Nagyváradon hétfő délután. Egy 17 éves fiatalember a motorral haladt, nem volt eléggé figyelmes, így nekiütközött egy 15 éves kerékpáros fiúnak, aki szemből érkezett. A kerékpáros többszörös sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A motoros elhagyta a baleset helyszínét, később azonosították. További vizsgálat folyik az ügyben.

Lopás. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezett vasárnap egy 23 éves székelyhídi férfit lopás miatt. A férfi szeptember 17-én Nagyváradon egy 54 éves bihardiószegi férfitól erőszakkal elvett 300 lejt, az áldozat sérüléseket is szenvedett. A tolvaj jelenleg 30 napos előzetes letartóztatásban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!