103.000 eurót adományozott végrendeletében a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárnak egy idős asszony

103.000 eurót adományozott végrendeletében a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárnak egy idős asszony
103.000 eurót adományozott végrendeletében a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárnak egy idős asszony, így köszönve meg a pénztár által nyújtott segítséget, kezeléseket.

Az AGERPRES hírügynökségnek hétfőn eljuttatott közlemény szerint az adomány átvétele folyamatban van.

“A Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztár egy rendkívüli esetről szeretne beszámolni, amely közvetve minden biztosítottat érint. Egy 67 éves asszony 103.000 eurót adományozott végrendeletében a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárnak, így köszönve meg a pénztár által nyújtott segítséget, kezeléseket. Az adomány átvételéhez szükséges folyamatot már elindították” – írja az idézett forrás.

A pénztár nem hozott nyilvánosságra több információt az asszony kilétével kapcsolatosan.

“A hölgy nemes gesztusát úgy értelmezzük, hogy segíteni szeretett volna a betegeken, ezen kívánsága pedig teljesülni is fog, a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztár munkaközössége és vezetősége számára ez egy elismerés és biztató üzenet” – áll a közleményben.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter