102 személyt szállítottak kórházba

Az Egészségügyi Minisztérium Sürgősségi Operatív Központja által közzétett adatokból kiderül, hogy az elmúlt huszonnégy órában a Mentőszolgálat és a Rohammentőszolgálat (SMURD) egységei összesen 102 személyt szállítottak a kórházakba, valamint a szociális otthonokba a szélsőséges időjárás következtében.

 

 

 

A hipotermikus sokk következtében beállt halálesetek száma is növekedett, további öt esetet regisztráltak Konstanca (2 eset), Ialomiţa, Szeben és Vrancea megyében. Ezzel országos szinten, a sárga jelzésű meteorológiai figyelmeztetés életbelépésétől mostanig, hetvenkilencre emelkedett az időjárás következtében elhunyt személyek száma.

 

 

 

Az Egészségügyi Minisztérium elrendelte, hogy minden elhalálozott személy esetében kötelező elvégezni a boncolást a halál pontos okának meghatározása miatt.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .