10 promóciós orvosi szolgáltatáscsomag

10 promóciós orvosi szolgáltatáscsomag
A nagyváradi pelican kórház folytatja különleges akcióját, melynek keretében 10 promóciós egészségügyi szolgáltatáscsomagot ajánlunk 70%-ig terjedő árkedvezménnyel, négy különböző szakterületen: kardiológia, endokrinológia, belgyógyászat, nőgyógyászat.

A kínált promóciós csomagok:

1. Kardiológia – az 1-es promóciós csomag ajánlata iszkémiás szívkoszorúér-betegség kimutatását szolgálja, egy kardiológiai vizsgálatot, EKG-t és specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 170 lejt fizet).

2. Kardiológia – a 2-es promóciós csomag a magsavérnyomás (HTA) kimutatására szolgál, tartalmaz egy kardiológiai konzultációt, EKG-t és ultrahang vizsgálatot, valamint laboratóriumi analíziseket (a páciens 210 lejt fizet).

3. Endokrinológia – az 1-es promóciós csomag az elhízás értékelésére szolgál, egy endokrinológiai vizsgálatot, pajzsmirigy és hasi ultrahangot, valamint specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 350 lejt fizet).

4. Endokrinológia – a 2-es promóciós csomag az autoimmun pajzsmirigy kimutatására szolgál, endokrinológiai konzultációt, pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot, laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 300 lejt fizet).

5. Endokrinológia – a 3-as promóciós csomag a multi-moduláris golyva kimutatására szolgál, endokrinológiai vizsgálattal, pajzsmirigy ultrahanggal, laboratóriumi analízisekkel (a páciens 300 lejt fizet).

6. Belgyógyászat – az 1-es promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, EKG-t és laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 190 lejt fizet).

7. Belgyógyászat – a 2-es promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, általános ultrahang vizsgálatot, EKG-t és specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 250 lejt fizet).

8. Szülészet és nőgyógyászat: az alábbi szakorvosi konzultációkat és INGYENES vizsgálatokat ajánlunk:
– a méhnyak diszplázia korai felismerése;
– a mell rákmegelőző elváltozásainak korai felismerése;
– nőgyógyászati fertőzések kimutatása.

9. Szülészet és nőgyógyászat: INGYENES méhnyakrák szűrés, az Egészségügyi Minisztérium országos programján keresztül, amiben azok a lányok és asszonyok részesülhetnek, akik:

– már betöltötték 25. életévüket, de még nem töltötték be 65. életévüket;

– nem részesültek ingyenesen a Babes Papanicolau teszt elvégzésében az utóbbi 5 évben.

10. Szülészet és nőgyógyászat: A mell rákmegelőző állapotainak szűrése

– szakorvosi konzultációk,

– szakvizsgálatok (mammográfia, ultrahang, stb.) INGYEN, egyénenként az orvosok ajánlásai alapján.

Kérjük azokat a személyeket, akik részesülni szeretnének a fenti kedvezményes orvosi szolgáltatásokban, hogy a háziorvos által az igényelt szakterületre szóló beutalóval jelentkezzenek, és kérjenek időpontot előzetesen a 0259/44-44-44-es telefonszámon.

A BIHAR MEGYEI EGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁG által továbbított INFORMÁCIÓK:

A méhnyakrákot (CCU) a HPV vírus bizonyos nagy kockázatú törzsei okozzák. A HPV vírus 15 törzsét, a nagy kockázatú törzsek közé sorolták. Ezek közül a 16. és 18. típus a méhnyakrákok mintegy 70%-áért felelős. A HPV-fertőzés az esetek mintegy 90% -ában magától meggyógyul. A tartós HPV-fertőzés az, ami a rákos elváltozásokat okozza.

HOGYAN TERJED A HPV-FERTŐZÉS?

A HPV fertőzés a nemi szerveket érintő leggyakoribb fertőzés. Szinte minden szexuálisan aktív személy legalább egyszer megfertőződik ezzel élete során. A fertőzés átvitelét a nemi szervek bőrével való érintkezés is okozza. Az óvszer nem nyújt 100% -os védelmet.

A MÉHNYAKRÁK KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATI TÉNYEZŐI

A HPV fertőzés kialakulásában a dohányzásnak, a túl korán kezdett szexuális életnek, a genetikai tényezőknek, az immunrendszer átmeneti gyengeségének, a kapcsolódó nemi úton terjedő fertőzéseknek is fontos szerepe lehet.

A MÉHNYAKRÁK MEGELŐZHETŐ

A lányok és a tinédzserek beoltása, még a szexuális élet megkezdése előtt, 90 százalékos védelmet biztosít a méhnyakrák ellen. A felnőtt nők esetében a rendszeres szűrés hozzájárulhat a betegség korai felismeréséhez, és a méhnyakrák kialakulásának megelőzéséhez.

A MÉHNYAKRÁK GYÓGYÍTHATÓ

A korai stádiumban felismert rákmegelőző állapotok és méhnyakrák sikeresen kezelhető. Ha időben felismerik a problémát, a túlélési arány 90%. A HPV elleni oltás főleg 9-15 év közötti lányoknak ajánlott, és a szülők, vagy a törvényes gyámok kérvényezhetik azt a háziorvosnál. A leghatékonyabb megelőzési megoldást ily módon a rendszeres szűrés jelenti.

(Fizetett hirdetés: H 236911)

Címkék: ,