10 promóciós orvosi szolgáltatáscsomag – kedvezmények és ingyenes szolgáltatások

10 promóciós orvosi szolgáltatáscsomag – kedvezmények és ingyenes szolgáltatások
A Nagyváradi Pelican Kórház 2019. július 31-ig folytatja különleges akcióját, melynek keretében 10 promóciós egészségügyi szolgáltatáscsomagot ajánlunk 70%-ig terjedő árkedvezménnyel, négy különböző szakterületen: kardiológia, endokrinológia, belgyógyászat és nőgyógyászat.

A kínált promóciós csomagok:

1. Kardiológia – ez a promóciós csomag a szívkoszorúér-betegség kimutatására szolgál, és egy kardiológiai vizsgálatot, EKG-t, valamint specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (mindezekért a páciens 170 lejt fizet).

2. Kardiológia – ez a promóciós csomag a magsavérnyomás (HTA) kimutatására szolgál, tartalmaz egy kardiológiai konzultációt, EKG-t és ultrahang vizsgálatot, valamint laboratóriumi analíziseket (a páciens 210 lejt fizet).

3. Endokrinológia – a promóciós csomag az elhízás értékelésére szolgál, és egy endokrinológiai vizsgálatot, pajzsmirigy és hasi ultrahangot, valamint specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 350 lejt fizet).

4. Endokrinológia – a promóciós csomag az autoimmun pajzsmirigy kimutatására szolgál, és endokrinológiai konzultációt, pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot, laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 300 lejt fizet).

5. Endokrinológia – ez a promóciós csomag a multi-moduláris golyva kimutatására szolgál, endokrinológiai vizsgálattal, pajzsmirigy ultrahanggal, laboratóriumi analízisekkel (a páciens 300 lejt fizet).

6. Belgyógyászat – a promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, EKG-t és laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 190 lejt fizet).

7. Belgyógyászat – a promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, általános ultrahang vizsgálatot, EKG-t és specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz (a páciens 250 lejt fizet).

8. Szülészet és nőgyógyászat: az alábbi szakorvosi konzultációkat és INGYENES vizsgálatokat ajánlunk:
– a méhnyak diszplázia korai felismerése;
– a mell rákmegelőző elváltozásainak korai felismerése;
– nőgyógyászati fertőzések kimutatása.

9. Szülészet és nőgyógyászat: INGYENES méhnyakrák szűrés, az Egészségügyi Minisztérium országos programján keresztül, amiben azok a lányok és asszonyok részesülhetnek, akik:

– már betöltötték 25. életévüket, de még nem töltötték be 65. életévüket;

– nem részesültek ingyenesen a Babes Papanicolau teszt elvégzésében az utóbbi 5 évben.

10. Szülészet és nőgyógyászat: A mell rákmegelőző állapotainak INGYENES szűrése:

– szakorvosi konzultációk,

– szakvizsgálatok (mammográfia, ultrahang, stb.) INGYEN, egyénenként az orvosok ajánlásai alapján.

Kérjük azokat a személyeket, akik részesülni szeretnének a fenti kedvezményes orvosi szolgáltatásokban, hogy a háziorvos által, az igényelt szakterületre szóló beutalóval jelentkezzenek, és kérjenek időpontot előzetesen a 0259/44-44-44-es telefonszámon.

(Fizetett hirdetés: H 247523)0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .