10 árkedvezmény és ingyenes orvosi szolgáltatások június 30-ig

10 árkedvezmény és ingyenes orvosi szolgáltatások június 30-ig
A nagyváradi Pelican Kórházban május 20. és június 31. között olyan akció van, melynek keretében 10 szolgáltatási csomagot ajánlanak 70%-os árkedvezménnyel négy speciális területen: kardiológia, endokrinológia, belgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat.

Az ajánlatok a következők:

Kardiológia – az 1. csomag ajánlata iszkémiás szívbetegség kivizsgálása, ami tartalmaz egy kivizsgálást, EKG-t és speciális laboratóriumi analíziseket (a páciens 170 lejt fizet).

Kardiológia – a 2. csomag a magsavérnyomás kivizsgálása, tartalmaz egy kardiológiai konzultációt, EKG és ekográf vizsgálatot, laboratóriumi analíziseket ( a páciens fizet 210 lejt).

Endokrinológia – az 1. csomag tartalmazza a rendellenességek feltérképezését, ami jelent egy kivizsgálást, pajzsmirigy és hasi ultrahangot, laboratóriumi analíziseket (a páciens fizet 350 lejt).

Endokrinológia – a 2. csomag az autoimmun pajzsmirigy kimutatását jelenti, endokrinológiai konzultációval, pajzsmirigy ultrahanggal, laboratóriumi analízisekkel) a páciens fizet 300 lejt).

Endokrinológia – a 3. csomag többdimenziós gouache-vizsgálat, endokrinológiai kivizsgálással, pajzsmirigy ultrahanggal, laboratóriumi analízisekkel) a páciens fizet 300 lejt).

Belgyógyászat – az 1. csomag belgyógyászati kivizsgálást tartalmaz, EKG-val és laboratóriumi analízisekkel) a páciens fizet 190 lejt).

Belgyógyászat – a 2. csomag belgyógyászati kivizsgálást tartalmaz, általános ultrahanggal, EKG-val és laboratóriumi analízisekkel) a páciens fizet 250 lejt).

Szülészet-nőgyógyászat – ingyenes vizsgálatot és konzultációt ajánl a következő esetekre: a diszpláziás nyaki elváltozások korai diagnózisa; a mell rákos daganatainak korai felismerése; nőgyógyászati fertőzések kimutatása.

Szülészet-nőgyógyászat – az Egészségügyi Minisztérium programja keretében ingyenes méhnyakrákszűrés a 25 és 65 év közötti hölgyeknek; illetve azoknak, akik az utóbbi 5 évben nem vettek részt Babes-Papanicolau tesztben.

Szülészet-nőgyógyászat – ingyenes vizsgálat a mell rákos daganatainak korai felismerése: szakvizsgálat, ingyenes mammográfia és ekográfos vizsgálat az orvosi vizsgálat függvényében.

Kérjük azokat a személyeket, akik részesülni akarnak a fenti akciókból, hogy családorvosi küldőcédulával, mely a speciális szolgáltatást jelöli meg, jelenjenek meg, időpontkérés előzetesen a 0259/44-44-44-es telefonszámon.

(Hirdetés: H231179)